Αμέρικαν Σταφορντσαϊρ Τεριέ, ράτσα Αμέρικαν Σταφορντσαϊρ Τεριέ - www.dogcenter.gr

Διαθέσιμα κουτάβια Τώρα

Εισαγωγές κουταβιών

DOG CENTER
ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΚΟΥΤΑΒΙΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΩΝ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ ΣΚΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1989
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Τηλ. 2291770715 - 2299067614
Κιν. 694 4344169
Dog Center

Αλφαβητάρι Ράτσας
A B C D E F G H J K L M P R S V W Y

New puppies video

Κουτάβια που έχουν πουληθεί
Δείτε Video από κουτάβια που έχουν πουληθεί

 
 
 

Εξαιρετικές 

Τροφές
Holistic Super Premium
τροφές σκύλων

 
 
 
 
 
 

Όλες οι ράτσες σκύλων

Who's Online

We have 24 guests and no members online

Thu
16
Jan

American staffordshire terrier - Αμέρικαν Σταφορντσαϊρ Τεριέ

 

 

 

 

   Αλφαβητάρι Ράτσας
A B C D E F G H J K L M P R S V W Y

American staffordshire terrier, Διαθέσιμο τώρα
Διαθέσιμα κουτάβια Dogcenter σε VIDEO 


Αμέρικαν Σταφορντσαϊρ Τεριέ

Τα Αμερικαν Σταφορντσαϊρ, δεν είναι μια ακόμη φυλή σκύλων αλλά ιδεολογία. Οι φανατικοί της συγκεκριμένης φυλής συχνά αδιαφορούν για κάθε άλλο σκύλο στον πλανήτη και πιστεύουν πως μόνο αυτή, η σχετικά μικρόσωμη, παλιά αγγλική φυλή με το κοντό, γυαλιστερό τρίχωμα είναι όσα θα έπρεπε να αντιπροσωπεύει ο κάθε σκύλος.

 
Ένας κεφάτος, παιχνιδιάρης, ατρόμητος, σκληρός σκύλος, ολοκληρωτικά αφοσιωμένος στο αφεντικό του, έτοιμος να το υπερασπίσει κάθε στιγμή με τη ζωή του αλλά ταυτόχρονα τρυφερός και «αγαπησιάρης».
 
ΙΣΤΟΡΙΚΟ: Θεωρείται ότι κατάγεται από διασταυρώσεις του Αγγλικού σκύλου Σταφορντσάιαρ Μπουλ Τεριέ με Τεριέ και Μπουλντόγκ. Η Αμερικανική Κυνολογική Λέσχη αναγνώρισε το Αμερικάνικο Τεριέ του Σταφορντσάιαρ σαν ξεχωριστή ράτσα το 1936 και από τότε έγινε γνωστό σε όλο τον κόσμο. Η ομοιότητά του με το διαβόητο Πιτ Μπουλ δεν το έχει βοηθήσει να γίνει περισσότερο δημοφιλές.
Το τρίχωμά του δεν απαιτεί ιδιαίτερη περιποίηση (ένα βούρτσισμα κάθε τόσο είναι αρκετό). Το συναντάμε σε αρκετά χρώματα, καφεκόκκινο, μαύρο ή τιγρέ με αρκετό λευκό.
 
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Είναι ένα κοντό και δυνατό σκυλί που το ύψος του κυμαίνεται από 43 μέχρι 48 εκ. και το βάρος του από 18 μέχρι 25 κιλά. Έχει μετρίου μεγέθους κεφάλι, με δυνατά σαγόνια. Τα σκούρα μάτια είναι στρογγυλά και σε απόσταση μεταξύ τους. Τα αυτιά του μπορεί να είναι κομμένα και η ουρά είναι κοντή. Το τρίχωμα είναι κοντό, γυαλιστερό και πυκνό σε όλα τα χρώματα.
 
Μέγεθος - Βάρος Ύψος αρσενικό: 35,5-41cm Ύψος θηλυκό: 35cm Βάρος αρσενικό: 12,5-17kg Βάρος θηλυκό: 11-15,5kg 
 
Ο χαρακτήρας ενός αμσταφ:
Εξαιτίας του έντονου ταπεραμέντου του απαιτεί ιδιαίτερα καλή κοινωνικοποίηση από μικρή ηλικία και συνεχή επαφή τόσο με ανθρώπους όσο και με άλλα ζώα, διαφορετικά, ο ατρόμητος χαρακτήρας του και η λίγο… εγωκεντρική συμπεριφορά του σε σχέση με άλλα ζώα – μπορεί να γίνει ιδιαίτερα επιθετικός με άλλους σκύλους ίσως προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα στον ιδιοκτήτη του.
 
Γενικές πληροφορίες για τα αμερικαν σταφορντσαιρ:
Είναι ήσυχο και πιστό σκυλί και γίνεται καλός φύλακας.. Είναι δυνατό, γεμάτο ενέργεια σκυλί και παρουσιάζει τάσεις επιθετικότητας, γι' αυτό χρειάζεται να κοινωνικοποιηθεί. Εκπαιδεύεται σε καθήκοντα σωματοφύλακα. Είναι ανεξάρτητο σκυλί και χρειάζεται εκπαίδευση. Χρειάζεται εκπαίδευση με υπομονή και επιμονή. Μπορεί να κοιμάται εκτός σπιτιού. Χρειάζεται μέτρια ποσότητα τροφής αλλά έχει ανάγκη αρκετής καθημερινής άσκησης.
 

Επικοινωνήστε μαζί μας αν ενδιαφέρεστε για τη συγκεκριμένη ράτσα.

...

Εκπαίδευση Σκυλων

Εκπαιδεύοντας, εδώ και 2 δεκαετίες, μεγάλο αριθμό σκύλων, διαφόρων φυλών και διαφορετικών χαρακτήρων, έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχουν μαγικά ραβδάκια ούτε μυστικές συνταγές για να επιτύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.